Hop til hovedindholdet

Erhvervsforløb: "Kok Amok" på Skjern Tekniske Skole 8. - 9- klasse

Vis lignende arrangementer


Dato og tid

Søndag d. 1. september 2019 kl. 09:00 til onsdag d. 1. april 2020 kl. 14:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 28. august 2019 kl. 09:00

Sted

Skjern Tekniske Skole, Skolebyen 12, 6900 Skjern Skjern Tekniske Skole
Skolebyen 12
6900 Skjern

Erhvervsforløb: "Kok Amok" på Skjern Tekniske Skole 8. - 9- klasse

Vis lignende arrangementer


Arrangementsbeskrivelse



Kok amok

Målgruppe 7. - 9. klasse, max antal en klasse.

Tilmeld her på siden og 

kontakt efterfølgende nedenstående, for at aftale dato.

Teamleder:
Poul Jensen
Mail: pj@ucrs.dk
Mobil: 2274 8292

 
Indhold:

Her får I en dag i afdelingen Mad og Oplevelser på Skjern Tekniske Skole, hvor I skal arbejde med sundhed og bæredygtighed.

I skal tilberede sunde og spændende retter med fokus på kvalitet og smag, ligesom I også skal tilberede kendte retter på alternative måder.

I lærer at håndtere råvarerne og at arbejde hygiejnemæssigt korrekt. Temaet er tilpasset sæson og årstid, så I kommer til at arbejde med årstidens friske råvarer.

 

Læringsmål:

 

  • Eleven kan anvende madlavningsteknikker og omsætte ideér i madlavningen
  • Eleven kan træffe madvalg i forhold til sundhed
  • Eleven kan træffe madvalg i forhold til kvalitet, smag og bæredygtighed

 

Praktiske oplysninger:

 

  • Husk praktisk tøj og sko. I låner hat og forklæde på skolen
  • Der må af hygiejnehensyn ikke bæres smykker og neglelak   

INFORMATION

Fagområde: Mad og Oplevelser

Målgruppe: 8. og 9. kl.

Antal: Klassevis, max. 1 klasse pr. dag/hold

Tidspunkt: Kl. 09.00 – 14.00

Sted: Skjern Tekniske Skole, Skolebyen 5, 6900 Skjern

Mødested: Kantinen

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >