Indlæser
Erhvervsforløb (Moderne hoteldrift på et lille hotel) 9. - 10. klasse. (Job og uddannelse)
Vis lignende arrangementer
Dato og tid
Tirsdag d. 28. januar 2025 kl. 09:30 til 13:00
Tilmeldingsfrist
Fredag d. 27. december 2024 kl. 09:00
Sted
Arnbjerg Pavillonen,
Arnbjergallé 2,
6800 Varde
Arnbjerg Pavillonen
Arnbjergallé 2
6800 Varde
Erhvervsforløb (Moderne hoteldrift på et lille hotel) 9. - 10. klasse. (Job og uddannelse)
Vis lignende arrangementer
Arrangementsbeskrivelse
Erhvervsforløb (Moderne hoteldrift på et lille hotel)
9. - 10. klasse. Sprog, madkundskab og job og uddannelse
Max antal 28 elever
I samarbejde med virksomheden Arnbjerg Pavillonen er det nu muligt, at din klasse kan opleve og stifte bekendtskab med hotelverdenens mange facetter, med fokus på helheden i selve hoteldriften. Dagen vil foregå således at klassen i grupper arbejder i forskellige workshops, hvor hver workshop har fokus på et af de mange elementer i moderne hoteldrift, såsom Facility, Reception, Tjener- & Gastronomfaget.
FORLØBET
Forløbet hos Arnbjerg starter med en fælles opstart og kort præsentation og gennemgang af Arnbjerg Pavillonen ved Casper Rosendahl.
Eleverne har inden dagen hos Arnbjerg søgt information omkring hotellet og dets nærområde, som skal bruges i løbet af dagen samt evt. forbedret spørgsmål.
De nedenstående forskellige workshop skal eleverne igennem:
- Køkken-workshop: Kokken fortæller om hygiejne og arbejdsopgaverne, samt lader eleverne få mulighed for at lære noget om grundtilberedningsmetoder og teknikker. Der fremstilles simple elementer til smagning.
- Restaurant-workshop: Tjenerne fortæller om arbejdsopgaverne og lader eleverne deltage i at opdække borde i restauranten. De kan lære om korrekt placering af service & pynt m.m.
- Reception-workshop: Receptionisten fortæller om arbejdsopgaverne og lader eleverne deltage i en simulering af check-in processen ved receptionen. De kan lære at byde gæster velkommen, registere information, udstede nøgler og besvare spørgsmål.
Forløbet slutter med evaluering, mulighed for spørgsmål og feedback fra eleverne og ligeledes skal der smager på de hapser de har kreeret på køkken-workshoppen. Forløbet giver eleverne en bredt indtryk af hvor mange forskellige erhvervsretninger der samarbejder på et moderne hotel.
Medbring gerne formiddagsmad/drikke til lille pause.
Fagene og emnerne i fokus Sprogfag, madkundskab, medier og innovation
Kompetencemål: Engelsk og madkundskab
Færdighedsmål
Eleven kan forstå hovedindhold af enkle argumenterende tekster
Eleven kan udtrykke sig skriftligt afpasset hensigt, modtager og situation i længere sammenhængende tekster
Eleven kan opbygge måltider til særlige anledninger
Eleven kan opbygge hverdagens måltider ud fra formål
Vidensmål
Eleven har viden om enkle retoriske og argumentative virkemidler på engelsk
Eleven har viden om kriterier til valg af sprog og indhold
Eleven har viden om måltidsanledninger
Eleven har viden om grundprincipper for opbygning af måltider
Kompetencemål: Medier og innovation
I undervisningsvejledningen for innovation og entreprenørskab kan du få inspiration til, hvordan du kan arbejde med innovation og entreprenørskab, som en del af den faglige undervisning og som proces- og projektforløb på tværs af fag.
Skolen varetager følgende:
- Selve forløbet er gratis.
- Skolen afholder udgiften for transport til og fra virksomheden.
- Stiller med minimum 1 voksen.
- De voksne deltager aktivt i forløbet, samt hjælper med transport til og fra skolen.
- Forberede deltagelse før besøget.
! VED TILMELDING
- Bekræftes samtidig, at skolen er bekendt med de ovenfor beskrevne forpligtelser.
- Du får tilsendt en bekræftelse for tilmelding. Når du modtager denne, har du tilmeldt et hold (ikke som angivet, 1 person)
Find vej til arrangementet
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >
Kontaktinformation til arrangør
Casper Rosendahl
Tlf: +45 75211100
casper@arnbjerg.dk
Kontaktinformation til arrangør
Casper Rosendahl
Tlf: +45 75211100
casper@arnbjerg.dk